Børnekirke

Til Christianskirkens gudstjenester vil vi gerne samle mennesker i alle aldre. Det betyder, at børnene også er meget velkomne, og vi bestræber os på at gøre det relevant for dem at være med i kirke.

Derfor har vi en børnekirke, som løber af stablen hver søndag under gudstjenesten kl. 10.30. Børnene er med i kirkerummet fra begyndelsen, og efter ca. et kvarter inviteres de med i børnekirke, som foregår i 3 grupper. I hver gruppe er der frivillige medarbejdere, der har forberedt et program for aldersgruppen med bibelfortælling, lystænding, sang, leg, konkurrencer el. lign.

Grupperne opdeles således:

• 2 år til afsluttet børnehave (førskolealderen)
  • 0.-2. klasse
  • 3.-6. klasse

Når børnekirken er slut efter ca. 40 min. kommer børnene tilbage i kirkerummet, hvor de kan deltage i nadver og være med til evt. dåb.

Har man børn med, der er under 2 år, henviser vi til vores legegrotte, som vi har indrettet i den store indgang. Her kan man lege med Duplo, Briobane mm., og forældrene har mulighed for at lytte til prædikenen, da der er opsat højttaler.

Børnekirke

Leder af børnekirken

Maria Due Pedersen
maria@christianskirken.dk