Bethania IMU

Velkommen

Bethania IMU er en del af Indre Mission og samtidig en netværksgruppe i Christianskirken. Vi er et ungdomsfællesskab som mødes i Bethania hver torsdag kl. 19.30 - 21.30, for i fællesskab at lære Jesus, Biblen og hinanden bedre at kende.

Vi er et levende kristent fællesskab i vækst, et fællesskab som ikke er til for at blive stort, men til for at du kan udleve dit kristenliv - præcis som du har brug for. Målet må altid være nærhed med Gud og et ønske om at lære, hvordan hver enkelt kan møde Gud, som man er.

Vi ønsker at se dig, udfordre dig og se dig vokse som kristen!

Vi mødes 30-40 unge i aldersgruppen 20-30, hvor der er plads lige præcis til dig. Vi er et dynamisk fællesskab, som i en studieby gennemgår stor udskiftning. Det giver plads til, at du kommer til at præge fællesskabet præcis som du er.

Visioner

Vores overordnede vision er at sprede budskabet ”Du står ikke alene”, som taler til os på tre måder:

• Vi får budskabet af Gud, hvis største ønske er at have fællesskab med os.
  • Vi har budskabet i vores fællesskab, hvor vi vil se hinanden.
  • Vi har et budskab, som vi ønsker, vil skinne igennem os, når vi er sammen med venner, studiekammerater og kollegaer.

Dette gøres konkret ved:

• At vi ønsker fokus på at se hinanden i fællesskabet
  • At vi opfordre til medvandring
  • At vi deltager i gadecafé og til tjeneste
  • At vi beder for lokalområdet, Anders og Tine Møberg i Etiopien og Christianskirkens arbejde
  • Til møder at skabe rum for ærligt at dele glæder og udfordringer

Mødestruktur

Vi har tre slags møder: Aftener, hvor hovedindholdet er en prædiken/forkyndelse. Dernæst aftener (under navnet ”Bethania-aften”) planlagt af en smågruppe, hvor kun gruppens fantasi sætter grænserne. Det kan være videre snak ud fra forrige uges tale eller et fokus valgt af gruppen. Til sidst har vi smågruppe-aftener, hvor mødes i hjemmene.

Smågruppernes fokus vælges individuelt, men målet er at give et mindre fællesskab, hvor man på en særlig måde kan blive set, hørt og udfordret.

Vi mødes hver torsdag fra kl. 19.30, dog med fællesspisning én gang om måneden. Udover det ovenstående ønsker vi at have sessioner med bøn, lovsang og samtaler. Igennem det hele ønsker vi, at intet skal være tilfældigt, men alle elementer skal være til opbyggelse og et rum hvor du og Gud kan have fællesskab.

Tjek evt. vores hjemmeside: Bethania IMU

Bethania IMU