Frokostklubben

Velkommen til et åbent fællesskab for mandlige efterlønnere og pensionister i Christianskirkens sogn

Klubben er for dig, der har lyst til at mødes og snakke med andre mænd om, hvad der rører sig i livet, eller hvad der skete i dagene der er gået.

Forinden skal du tilmelde dig til diakonimedarbejder Peter Worm Madsen, tlf. 4172 7108 eller mail: peter@christianskirken - gerne to dage før.

Vi mødes kl. 11.00 og spiser frokost lidt senere. Der bliver bestilt tre smørrebrød pr. mand. Efter frokosten nyder vi en kop kaffe og lytter til dagens emne, leveret ved en mandlig gæst, der har en historie at fortælle. Vi vil også ofte synge en sang eller to og beder måske et Fadervor. Der vil altid være tid til snak med de andre deltagere. Vi siger tak og på gensyn kl. 13.00.

Hvert arrangement koster 50 kr. pr. person og betales på dagen.

Fortæl gerne din mandlige ven - efterlønner / pensionist - at han er velkommen til dette åbne arrangement for mænd.

Frokostklubben

Kontakt diakonimedarbejder