Kalas

KALAS er en lille ungdomsgruppe med rod i Christianskirken og er for dig der er mellem (ca) 17-21 år. Betydningen er noget i retningen af ”stor og overdådig fest”, og dét er lige præcis det vi har!

Vi mødes hver anden mandag kl. 19.30-22.00 i caféen i Bethania Missionshus (Ivar Huitfelds Gade 22, 8200 Aarhus N).

Ofte laver vi en aktivitet sammen, så som at bowle, være kreative, lave eller se film, afprøve diverse sportsgrene med mere. Vigtigst er, at vi samles om Guds ord gennem snak, billeder og musik (og kage), ønsker at lære mere om ham.

I KALAS kommer man som man er. Selv hvis du har flødebollehår eller grønne fingre – ja, så er du mere end velkommen! Vi ønsker at dele liv med hinanden og være en støtte for hinanden, når studietiden (eller forældrene?) er en smule belastende. Vi vil super gerne have flere med i vores fællesskab, og du er hermed inviteret!

Hvis du har nogle spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os - vi er faktisk ret søde.

Vi glæder os vanvittigt til at se dig!

Kalas

Helene Damgaard Larsen

Mail: helenedamgaard@hotmail.com

Har særlig fokus på unge i aldersgruppen 16-20 år.
Ungdomsmedarbejderen forsøger at skabe et spændende
og aktuelt fællesskab for de helt unge.

Følg os på Facebook: KALAS Christianskirken

Send en Facebook-besked til Helene Damgaard Larsen