La Sagrada Familia

La Sagrada Familia er en netværksgruppe i Christianskirken. Navnet er taget fra den berømte, men aldrig færdigbyggede storkirke i Barcelona, netop fordi vi forstår os selv som et fællesskab, der er aldrig er bygget færdigt, aldrig er perfekt, men altid er i bevægelse og forandring. Samtidig indikerer navnet, at vi ser os selv som en udvidet familie, hvor de indbyrdes relationer i form af både måltidsfællesskab og det at dele personlige oplevelser og tanker med hinanden vægtes højt.

Vi mødes én aften om ugen på skift i private hjem, hvor vi taler om de ting, store som små, der fylder hver enkelt af os. Et fast punkt i løbet af aftenen er delerunden, hvor vi fortæller hinanden, hvad der har rørt sig i vores liv i ugens løb. Desuden udforsker vi hver gang et tema, der berører spørgsmål om tro og eksistens. Vigtigt er det, at vi i vores fællesskab kan bede sammen for de ting og de personer, der på den ene eller den anden måde betyder noget for os. Med andre ord er gruppen en base, hvor vi kan hente opbakning og støtte til livet, som det udfolder sig.

I La Sagrada Familia er vi for tiden ca. 7 personer, hovedsageligt færdiguddannede eller godt undervejs med uddannelsen, fortrinsvis i aldersintervallet fra 25 til 35. Vi er et åbent fællesskab og byder enhver velkommen, der kunne tænke sig at være en del af vores lille gruppe eller bare har lyst til at møde os.

Det praktiske

Mødetidspunkt: ca. 2-3 onsdage om måneden, som oftest til spisning kl. 18.00 og med afslutning ca. kl. 22.00

Mødested: På skift i private hjem

La Sagrada Familia