Netværksgruppe for kvinder

Vores formål med aftenerne i Netværksgruppen for kvinder er at dele liv med hinanden, støtte hinanden i at leve et autentisk kristenliv og styrke fællesskabet mellem kvinderne i kirken.

Vi mødes og lytter til et oplæg, hvorefter vi går ud i små grupper og drøfter aftenens tema. Gruppen har især været præget af kvinder omkring 30-årsalderen, men drømmen er fortsat, at alle aldre bliver godt repræsenteret.

Vi oplever, at det er enormt berigende for samtalerne og fællesskabet, at vi kan byde ind med forskellige livserfaringer på tværs af alder og andre forskelle.

Mål og vision for netværksgruppen er

• At kvinder fornyes og forankres i troen på Jesus og bliver/forbliver levende kristne (OP)
  • At styrke fællesskabet mellem kvinder i Christianskirken på tværs af alder (IND)
  • At vi med en klar kristen dagsorden har plads til alle, om du er kirkevant eller ej. Og at de tilstedeværende udrustes til at give det gode budskab videre (UD)