Netværksgruppe for mænd

Formålet med netværksgruppen for mænd er først og fremmest, at opnå et tættere fællesskab med andre mænd fra kirken. Der er sjældent mulighed for at få talt ordentligt sammen eller få kontakt til nye på kirketrappen efter gudstjenesten.

Gennem denne netværksgruppe ønsker vi at styrke det vigtige menighedsfællesskab. Aftenerne er en blanding af hyggesnak og aktiviteter (debat, spil, mad, sport, bål osv.). Som et fast element vil der være et kort oplæg eller en andagt. Vi mødes på skiftende ugedage ca. 8 gange om året og det er gruppens medlemmer, der selv er med til at planlægge aktiviteterne.

Hvis du ønsker at modtage nærmere information om detaljerne for de enkelte aftner, er det nemmeste at tilmelde sig mandegruppens e-mail-liste her på siden.

Program 2017

Lørdag 17/6

Sommerhus. Aktiviteter og overnatning. Evt. i Ebeltoft
Vi fastlægger programmet i maj/juni

Torsdag 24/8
Kroket og grill
Lasse Bo lægger hus til og vi spiller efter hans kroketregler!

Onsdag 4/10
Vi besøger Lystrup. Morten Sortkjær inviterer og hustruen Janne vil fortælle lidt fra jobbet som sognemedhjælper

Torsdag 2/11
Sport, film eller noget tredje