Missionsprojekt 2017

Nye boligkvarterer i Addis Ababa

Addis Ababa på 4-5 milioner vokser hastigt og vil fordoble sin egen størrelse over de næste 20 år. Der skyder hele tiden nye boligområder op uden plads til rekreative områder og kirkebygninger. Mange mennesker flytter fra landet til byen, men der mangler kirker i de nye områder. Derfor har Mekane Yesus Kirken et stærkt ønske om at plante nye menigheder og møde flere mennesker med evangeliet. 

Det er grunden til at Addis Ababa Synoden vil engagere ti evangelister som ansættes og udsendes af de gamle menigheder. Evangelisterne skal flytte til de nye kvarterer i byens udkant og starte husmenigheder med de menighedsmedlemmer der allerede er flyttet – og bruge dem som udgangspunkt for evangelisations- og menighedsarbejde i de nye boligområder.

Vores egen præst Anders Møberg, som imidlertid er missionær i området, er en del af projektet, hvor han deltager i evangelisternes samlinger og bidrager blandt andet med undervisning og ledersparring. 

Det går pengene til

Christianskirken støtter særligt arbejdet i bydelen Tekleheimanot, herunder løn til evangelisten Abera Fekera.
Det er målet at samle 70.000 kr ind. Hvis målet nås, kan vi sikre løn og kurser til Abera i tre år – samt sende nogle midler til andre områder i Addis Ababa også.

Støt projektet

Vær med til at nå mennesker i Addis Ababa med evangeliet: Støt projektet ved at overføre et beløb via MobilePay på 4172 7100 mærket "missionsprojekt, eller læg et bidrag i indsamlingskurvene til de udvalgte gudstjenester. 

Muligheder for at støtte

Det er muligt at støtte missionsprojektet i Addis Ababa på følgende måder:

  • Støt via indsamlinger i kirken
  • Støt via MobilePay: 41 72 71 00. Mærk beløbet "missionsprojekt"

Mere information

Læs mere på Promissios hjemmeside.

 

Måske er du også interesseret i...