Du er her:

Kirkestafet

21.06.2017

Besøg domprovstiets kirker denne sommer!

Tradition tro inviterer kirkerne i Aarhus Domprovsti på kirkestafet hen over sommeren. 10 spændende aftener i 10 meget forskellige kirker.

I anledning af reformationsjubilæet indledes kirkestafetten i år med en cd-udgivelse i Aarhus Domkirke. Cd’en er blevet til i et samarbejde mellem provstiets organister og indeholder Luther-relateret musik for kor og orgel. Der præsenteres gendigtninger af Luthers salmer og helt nye melodier komponeret af organisterne. Musikken er optaget i domprovstiets forskellige kirker og cd’en kan købes ved alle arrangementer.

Temamæssigt vil kirkestafetten i år også kredse om reformationsjubilæet og Luther. Alle kirkerne byder ind med deres egne tilgange og tolkninger af temaet, når de tager imod stafetten. Besøg kirkerne til kirkestafetten og lad dig overraske!

Alle arrangementer er gratis og der bydes på lidt til ganen undervejs.

ALLE AFTENER KL. 19.30

Tirs. 20. juni: Aarhus Domkirke │ Store Torv