Christians Sogn

Christians Sogn er stort. Det strækker sig fra Ndr. Ringgade i syd næsten ud til Brendstrupgårdsvej i nord, fra Paludan-Müllers Vej i vest til Bethesdavej i øst. Der bor 15.079 personer, og 10.558 er medlemmer af folkekirken. Sognet hører til Aarhus Domprovsti. Sognet omfatter bydelen Christiansbjerg, som foruden villakvarteret omkring kirken består af boligkvartererne Vorrevangen, Reginehøj, Skovvangen og Kalmargade, dele af villakvarteret Riisvangen og Katrinebjerg, som tidligere var industrikvarter, men nu især består af butikscenter og nybyggede uddannelsesinstitutioner, bl.a. Menighedsfakultetet. Omkring Oluf Palmes Allé ligger Danmarks Radio og Journalisthøjskolen. I sognet ligger der tre skoler: Skovvangskolen, Katrinebjergskolen og Vorrevangskolen. Desuden to lokalcentre, Abildgården og Bjerggården.

Sognet er beliggende i det nordlige Aarhus og en del af Domprovstiet.

Christians Sogn

Statistik for Christianskirken og Christians Sogn 2016

Gudstjenester: 152
Kirkegængere: 32.291