Christianskirkens placering

Christianskirken er placeret på Frederikshaldsgade i den nordlige del af Aarhus. Frederikshaldsgade ligger på Christiansbjerg, mellem Ringgaden (O1) og Ringvejen (O2). Christianskirken er klart synlig fra Randersvej, hvis du ser op ad Norges Allé - der ser du den meget karakteristiske "skyline" af kirken.

Midttrafiks bybusser har stoppested for linje 1A, 12 og 14 på Randersvej for enden af Stockholmsgade, ved McDonald's, i udadgående retning, og de samme linjer holder på Randersvej mellem Stockholmsgade og Norges Allé i retning ind mod byen.

På Brendstrupvej for enden af Frederikshaldsgade holder linje 16.

Midttrafiks rutebiler linje 109, 117, 118 og 200 har også stoppested på Randersvej ved Stjernepladsen, Nordre Ringgade og Ringvejen.

Her finder du os

Kirken ligger for enden af Norges Allé

Kontorerne ligger i Christiansgården. Du finder Christiansgården ved at køre nord om kirken - følg blot skiltene.