Christians Sogns Kirkeblad

Vores eget blad!

Christianskirken har siden foråret 2000 udgivet sit eget kirkeblad, efter i mange år at have deltaget i et fælles kirkeblad med andre sogne. Vi følte dengang behov for at have vores eget kirkeblad, da vi mente (og mener), at vi har så meget info at udsende, at vi selv kunne fylde et helt blad ud.

Kirkebladet uddeles til alle husstande i Christians Sogn ved en stor, frivillig indsats, uden hvilken det ville være umuligt at opretholde den nuværende standard på bladet. Det er derfor vigtigt for os, at vi til stadighed får nye uddelere, da der ind imellem er nogen, som holder op af forskellige grunde.

Skulle du have lyst til at være uddeler, er du meget velkommen til at kontakte enten kirkekontoret eller menighedskoordinator Martinus Nielsen.