Ledertræning

Det er vigtigt, at ingen leder er overladt til sig selv. Derfor tilbyder Christianskirken både støtte og udfordring til ledere i forskellige opgaver i kirken. Det sker gennem samtaler, møder og kurser.

Vi har følgende tilbud til dig, der er leder og til dig, som gerne vil lære noget om ledelse:

1. Årsmøde + Lederinspiration – Søndag den 27. august kl. 12.00-15.00
  2. Neil Hudson – Imagine Church - Gudstjeneste + undervisning – Søndag den 1. oktober kl. 10.30-15.00
  3. Willow Creek Lederkonference  3.-4. november 2017
  4. LedelseslitteraturHer kan du tjekke de mange muligheder du har for at låne en god bog om ledelse - og det er helt gratis. Listen er under udarbejdelse, så mange flere bøger følger. Send en mail eller ring til Martinus.
  5. Ledere i vækst: Ledere i vækst er et tilbud om uddannelse over 10 lektioner hvoraf de to er hele lørdage. Mellem hver lektion er der tilbud om møde med en personlig mentor. Der er pt. ingen forløb planlagt. Uddannelsen forsøges gennemført igen i 2018.

Ledere i vækst

Visionen med kurset er at se ledere der:

Ledes mere af Jesus
Leder mere som Jesus
Leder mere til Jesus

Inspirationen til ledere i vækst hentes i bogen af James Lawrence: Ledere i vækst udgivet på Mediacellen