Christiansbjerg Festuge

Velkommen til en uge i september 2017, hvor kirkens fællesskaber og enkeltpersoner så vidt muligt kommer med ud i sognet og gør en forskel for andre.

Datoerne er 18.-24. september 2017 - se meget mere på www.christiansbjergfestuge.dk

Indhold

Vi drømmer om en uge, hvor alle kirkens fællesskaber, i samarbejde med sognets firmaer og institutioner, gør en indsats for at skabe liv for mennesker i sognet. Kan børneklubberne f. ex. besøge Børnehjemmet Christian d. 9 og arrangere Store Legedag, sponsoreret af Fætter BR i StorCenter Nord? Eller kan Tirsdagsklubben invitere til en super eftermiddag med sang, foredrag eller udflugt, sponsoreret og støttet af et firma på Katrinebjerg? Eller kan sognets skoler samles en morgen og skabe en "Tour de France" stemning for alle de seje cyklister, der knokler op ad Randersvej, på deres vej mod skole eller arbejde?

Ugen vil blive afsluttet med tre gudstjenester d. 24. september, hvor præster, ansatte og frivillige vil sørge for, at de små møder ude i sognet kan blive genfortalt til berigelse for menigheden og sognet.

Deltagelse

Fælleskaber skal tilmelde sig til diakonimedarbejder Peter Worm Madsen, der sammen med jeres ledergruppe vil finde et sted for jer at virke til gavn for flest modtagere: Skriv til peter@christianskirken.dk

Enkeltindivider skal tilmelde sig til diakonimedarbejder Peter Worm Madsen, der sammen med dig vil finde dét sted for dig at virke i løbet af ugen, hvor du kan gavne flest mulige ved din tid og hjælp. Skriv til peter@christianskirken.dk

Som inspiration kan du se programmet fra april 2016 her via PDF-fil: Uge-Program Marts 2016.pdf