Genbrugsbutik Norges Allé 2

Folkekirkens Nødhjælp har i mere end 15 år haft en genbrugsbutik i Christians Sogn. Siden 2001 har Folkekirkens Nødhjælp i samarbejde med Christianskirkens Menighedspleje drevet genbrugsbutikken fra lokalerne på Norges Allé 2.

Genbrugsbutikken drives udelukkende ved hjælp af frivilligt arbejdskraft. Der er omkring 20-30 frivillige knyttet til butikken. Kunderne er både unge og gamle, rige og fattige - så genbrug er for alle. Samtidig giver arbejdet i genbrugsbutikken en mulighed for at informere folk om det arbejde, Folkekirkens Nødhjælp laver rundt om i verden.

Omsætningen i genbrugsbutikken er årligt ca. 330.000 kr., så når de faste udgifter på ca. 90.000 kr. er betalt, er der omkring 120.000 kr. hver til Folkekirken Nødhjælp og Christianskirkens Menighedspleje.

Du er velkommen til at komme ned i butikken og aflevere ting, du ønsker at give til genbrug, så længe det er rent og i hel stand.

Folkekirkens Nødhjælp

Mandag-Fredag kl. 10.00-17.00
Lørdag kl. 10.00-13.00

Norges Allé 2, 8200 Aarhus N