Lektiecafé på Børnehjemmet Christian d. 9

Frivillige fra Christianskirken kommer hver uge på Børnehjemmet Christian d. 9. Det foregår mandag og torsdag i tidsrummet 18.00 - 19.30.

Der bor 12 til 14 børn, der er blevet anbragt dér af forskellige årsager. Mens de venter på at kunne komme hjem igen, varetages deres tid af pædagoger - og så kirkens frivillige.

Som frivillig viser man børnene opmærksomhed og interesse. Man hjælper dem med lektier, leger og spille spil. Eller snakker med de store børn om fremtiden, Danmarks opbygning, formålet med uddannelse og hører dem om deres drømme.

Vil du være frivillig?

Vil du være frivillig på Børnehjemmets Læringscafé på én af de to dage, så kontakt venligst Diakonimedarbejder Peter Worm Madsen pr. mail eller telefon.

Efter kontakt afholder vi en kort samtale, hvor du udfylder børneattest, tavshedspligt og får viden om arbejdet.

Lektiecafé på Børnehjemmet Christian d. 9

Vil du være frivillig?