Madordninger til sognet

Madordninger – når livet gør ondt eller tilværelsen er presset

Ved Christianskirken laver vi madordninger, der kan løbe over et par uger eller op til nogle måneder. Madordningen består i, at vi fra kirkens side organiserer en ordning, hvor en større eller mindre flok af kirkens frivillige på skift laver mad til en person eller en familie, som befinder sig i en presset livssituation. Et par eksempler:

Hvis f.eks. en familiefar dør midt i livet, og hans kone og børn står tilbage med sorg og savn, kan det være helt uoverskueligt at få en hverdag til at fungere.  Da kan det være en hjælp, at der kommer frivillige på skift et par gange om ugen med aftensmad til de efterladte. Eller hvis f.eks. nogen er ramt af sygdom, krise eller svære ting, kan det være en lindring, at nogen kommer forbi med en portion aftensmad engang imellem.

Hvis du brug for hjælp, eller hvis du kunne tænke at være frivillig og engang imellem lave en portion aftensmad, som du tager ud og afleverer efter aftale til den pågældende person eller familie, så kontakt nedenstående. Det er ikke altid, vi kan imødekomme behovet, men i det omfang vi kan, gør vi det meget gerne.

Madordninger

Kontakt diakonimedarbejder