Sjælesorg

Samtaler om vanskeligheder

Sjælesorg foregår som samtaler om vanskeligheder. Det er et medmenneske, der gennem at lytte og stille spørgsmål måske kan kaste lys ind over vanskeligheden. Samtalen kan handle om mange ting: Familieproblemer, vanskeligheder i studiet, sygdom, sorg, en vanskelig afgørelse, åndelige spørgsmål og meget andet. Det er den, der beder om en samtale, der bestemmer, hvad samtalen handler om.

Med et kristent udgangspunkt

Sjælesorg sker med et kristent udgangspunkt. Der kan blive bedt en bøn for dig, hvis du ønsker det.

Mennesker med erfaring

Sjælesørgerne er dels frivillige, dels Christianskirkens præster. Det er både mænd og kvinder. Christianskirkens sjælesørgere har gennem deres arbejde og liv erfaring med at tale med andre, og de har selvfølgelig tavshedspligt.

Du kan kontakte sjælesørgerne direkte. I aftaler selv, hvor samtalerne foregår. Samtalerne kan være enkeltstående samtaler. Det kan også være en række samtaler.

Skriftemål er også en mulighed

Præsterne stiller sig også til rådighed for privat skriftemål, hvor den enkelte får tilsagt syndernes forladelse og velsignelsen med håndspålæggelse.

Sjælesorg

Frivillige