Minikonfirmander

Christianskirken inviterer børn i 3. klasse til at blive mini-konfirmander.

I efteråret er 3. klasserne fra Katrinebjergskolen mini-konfirmander.

I foråret er det 3. a fra Skovvangskolen, der er mini-konfirmander. De andre 3. klasser bliver inviteret af Sct. Johannes kirke.

Som minikonfirmand lærer du din kirke bedre at kende. Vi er på stjerneløb, tårntur, hører og dramatiserer historier fra bibelen og meget mere. Vi lærer sange om Gud og laver fagter til. Vi spiser frugt og kiks.

Forløbet er på ca. 15 gange og foregår i kirkens lokaler. De tilmeldte børn bliver hentet efter skoletid, følges med sognemedhjælperen over i kirken og følges tilbage i SFO ca. 2 timer efter.

I september 2018 begynder holdet, som består af elever fra 3. a, 3. b og 3. c på Katrinebjergskolen torsdag den 6. september efter skole kl. 13.35. Det varer til kl. 15.45., hvor børnene er tilbage på skolen. Forløbet slutter torsdag den 13. december.
Tilmelding med barnets navn og forældrenes tlf.nr. skal sendes til Maria Due Pedersen på mail: maria@christianskirken.dk

Spørgsmål kan rettes til Maria Due Pedersen, som har minikonfirmandundervisningen.

Minikonfirmander

Kontaktperson og underviser