De enkelte aftener

11. marts: Stod Gud bag Big Bang?

Hvordan er det med Big Bang, Darwin og Gud? Er det muligt at tro på den Gud, Bibelen fortæller om i dag? Hvad siger Bibelen om Gud og tilblivelsen af dette univers?

18. marts: En kærlig Gud i en ond verden?

Hvis Gud er så almægtig, hvorfor gør han så ikke noget ved sygdom, verdens ondskab og naturkatastroferne? Om lidelse, Guds almagt/svaghed.

25. marts: Hvem var Jesus i virkeligheden?

Ingen kan være i tvivl om, at der har levet en mand, der hed Jesus. Hvad skal vi tro, når han hævder at være Guds søn? Hvorfor skulle han ende sine dage på et kors? Og hvad stiller vi op med påstanden om hans tomme grav?

1. april: Treenighedens Askepot

Faderen og Sønnen har spillet hovedrollerne i den kristne kirke, men Helligånden har ofte været overset. Men uden Helligånden var der ingen kristen kirke i dag. Hvem er Helligånden? Og hvad er nådegaver?

8. april: Gudstjenesten - lidt for opreklameret?

Gudstjenesten er en fest. Men er den nu det? Om langsomhed, betydning af gudstjenestens gentagelser, dåb og nadver.

23. april (MB! tirsdag):  Tro – hvor svært kan det være?

Det er ikke altid lige let af tro. Hvor meget skal man tro for at være kristen?  Og kan man tillade sig at tvivle og stadig kalde sig en kristen?

29. april: Kristen – med hovedet i bibel og bøn?

Skal man leve på en bestemt måde som kristen: Gå i kirke, læse i Bibelen, bede og give plads for gamle damer i bussen? Om glæden ved at leve et kristent liv.

Tilmelding til kristendomskursus - senest 4. marts 2019

Pris

Kristendomskurset koster 250 kr. for alle syv aftener, inkl. spisning og en bibel (hvis man ønsker at få en).