Sognekonference 2019

Udrustning til livet
Den 2. februar 2019 afholder Christianskirken en sognekonference for alle med tilknytning til Christians Sogn. Konferencen ønsker at sætte aktuelle temaer på dagsordenen med udfordrende, nærværende og inspirerende seminarer, foredrag og oplæg. Alle er hjerteligt velkomne. Kom til et enkelt seminar, hovedforedraget eller deltag hele dagen.

Konferencen byder på en række forskellige seminarer, og målet er at alle i sognet og menigheden vil opleve, at der er et eller flere temaer, som er lige netop noget for dem. Konferencens seminarer er inddelt i tre forskellige temaområder: TRO & LIV, KULTUR & KIRKE og LEDELSE & UDRUSTNING. Det giver mulighed for at sammensætte dit eget konferenceprogram - hvad enten du kommer hele dagen eller blot kommer til hovedforedraget eller et enkelt seminar.  

HOVEDFOREDRAG
"Folkekirken skal ikke gå på listefødder! Lad os igen være stolte af kristendommen!"

Poul Joachim Stender holder konferencens hovedforedrag, hvor alle konferencens deltagere samles. Hovedforedraget udfordrer både vores opfattelse af kristendommens placering i samfundet og den lokale sognekirkes selvforståelse. 

Se hele programmet her: Program Sognekonference 2019

Tilmelding herunder.