Ugens hilsen

Hver uge vil der komme en hilsen fra en person med tilknytning til Christianskirken. Disse videoer har til formål at opmuntre, at opbygge tros- og kristenlivet, eller at give et indblik i kirkens tjeneste og virke.

Uge 50, ugens hilsen

Juleevangeliet er en historie de fleste kender ret godt. Vi hører den fortalt på samme måde i kirken hvert år til juleaften - men lyt lige en gang til denne 4-årige piges fortælling. Man kan kun blive i godt humør!

Videoen er produceret af Folkekirken. Den har til formål at blive delt og sprede glæde i en mørk tid.

Rigtig god dag!

Uge 47, ugens hilsen

På søndag er det den sidste søndag i kirkeåret, og vi er i en tid på året, hvor hver dag bliver kortere og vejret er mere gråt end solrigt. Det kan føles som en tung byrde oveni de byrder, vi allerede bærer rundt på.

Men i prædiketeksten på søndag bliver vi mindet om, at vi ikke skal gå alene rundt med de tunge og trættende tanker. Vi har et sted, vi kan komme og læsse af og få hvile - hos Jesus.

Denne uges hilsen blev ikke en video, men forhåbentlig kan den opmuntre og give dig nyt mod. Tag evt. din bibel frem og læs, hvad Jesus ellers siger i evangelieteksten til den sidste søndag i kirkeåret, Matthæus 11,25-30.