Eksistens og Kristendom

Et undervisningsforløb for voksne.
Christianskirken og flere af kirkerne i Domprovstiet er med i kristendomskurset "Eksistens og Kristendom", der kører hen over hele 2018. Ved aftenerne kan du få bibelsk undervisning som gennemgår 4 forskellige emner, bl.a. viden om livet som kristen og svar på mange af dine spørgsmål, ved siden af den gode almene historiske undervisning om kirkens meget farverige og spændende historie. Spørg dig selv om det ikke er dig og din ven, der skal med til disse gode aftener rundt om i Aarhus.

Undervisningen ligger fra 17-20.30 og er gratis, mad og drikke koster 50 kr. pr. gang.
Find flere oplysninger om hvor og hvornår i Programmet.

Undervisning i Christianskirken

Kirke- og undervisningsudvalget arrangerer løbende Kirkeaftner for hele kirken. Hver aften forsøges målrettet, så den fremmer kirkens liv og vækst.

Udvalget består af:

Carsten Vang