Bethania IM

Velkommen

Bethania Indre Mission er tilknyttet Christianskirken. Vi er et fællesskab for alle – unge, gamle, singler, par, familier og børn. Et fællesskab, hvor der er plads til forskellighed – til at være dem, vi hver især er. Et fællesskab, hvor der er plads til at være undervejs i livet.

Vi er i Bethania på mange måder forskellige – men vi er samtidig fælles om den kristne tro. I Bethania mødes vi for at dele liv – men også for at dele troen på Jesus.

  • Hvem var Jesus?
  • Hvad kan vi lære af Jesus?
  • Er Jesus relevant for os i dag?
  • Hvordan får vi vores liv og tro til at hænge sammen?
  • Hvad har Jesus at sige mig ind i mit konkrete liv?

Visionshuset Bethania

Bethanias vision kan sammenlignes med et hus. Bethanias fundament er taget fra Joh. 3, 16: ”For således elskede Gud verden, for at enhver, som tror på ham, ikke skal fortabes men have evigt liv”.

Det, vi bygger på, er ikke det, vi hver især gør eller kan gøre for hinanden eller for andre, men det Gud har gjort for os. Gud har elsket os, ikke bare i ord men også i handling. Gud har ofret sig for os, givet sig selv hen for os, og vi hverken kan eller skal ikke gøre os fortjent til Guds kærlighed.

Væggene i visionshuset Bethania er det, der omkranser fællesskabet – kærligheden. 1. Joh. 4, 10: ”Vi elsker, fordi han elskede os først”. Som Jesus har elsket os, skylder vi også at elske hinanden. Kærligheden giver sig udslag i to relationer – kærligheden til hinanden og kærligheden til vores næste.

Øverst oppe har vi taget. Det, vi stræber efter, og som er vores mål med alt det, som sker i Bethania – som består af to ting: 1) at vi hjælper hinanden til at leve i Kristus og, 2) at vi er med til at lede andre til Kristus.

Møder/arrangementer

Vi mødes normalt hver tirsdag kl. 19:30

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer så kontakt formand Hanna Ramlov.

Se mere på bethaniaim.dk


VELKOMMEN TIL BETHANIA

- ET LEVENDE STED - OGSÅ FOR DIG!

Kontakt

Formand
Hanna Ramlov
Tlf.: 52 17 29 79

 

Måske er du også interesseret i...