Netværksgruppe for mænd

Formålet med netværksgruppen for mænd er først og fremmest, at opnå et tættere fællesskab med andre mænd fra kirken. Der er sjældent mulighed for at få talt ordentligt sammen eller få kontakt til nye på kirketrappen efter gudstjenesten.

Gennem denne netværksgruppe ønsker vi at styrke det vigtige menighedsfællesskab. Aftenerne er en blanding af hyggesnak og aktiviteter (debat, spil, mad, sport, bål osv.). Som et fast element vil der være et kort oplæg eller en andagt. Vi mødes på skiftende ugedage ca. 8 gange om året og det er gruppens medlemmer, der selv er med til at planlægge aktiviteterne.

Hvis du ønsker at modtage nærmere information om detaljerne for de enkelte aftner, er det nemmeste at tilmelde sig mandegruppens e-mail-liste her på siden.

Program 2019:

Tirsdag 5/3
Vi besøger Aarhus Ø
Mulighed for at se Aarhusiaarhus.dk indefra
Vi mødes på byggepladsen kl. 19:30
Bagefter er der kaffe hos Jesper

Onsdag 10/4
Lars Risager har bolden

Tirsdag 7/5
Besøg hos ”Immanuel”
Vi besøger det farsitalende fællesskab ” kl. 19.00 i Krypten.
Arrangementet begynder med en velkomst og orientering om,  hvad der sker i Immanuel.
Der vil også være aktuel orientering om historien fra Iran og de aktueller forhold i landet.
Der vil også være masser af hygge og dialog med hinanden.

Lørdag 15/6
Sommerhustur
Måske hos Lars Rolighed i Grenå

Onsdag 21/8