Håb til Liberia - vær med til at løfte i flok

Christianskirken støtter i efteråret 2018 Promissios arbejde i Liberia, hvor Thomas og Sissel Nedergaard er udsendt

15 års borgerkrig og en Ebola-krise, for ikke mange år siden er livet vendt op og ned for alle. Oven i det er Liberia også i top fem af de fattigste lande i verden. Kirken skal hele tiden kæmpe for at få penge til det, som de gerne vil.

Men iveren efter at fortælle mennesker om Jesus er der stadig. Mange siger selv: Løsningen for Liberia er Jesus. Og det er ikke bare en kliché. For netop mødet med evangeliet udfordrer blandt andet synet på børn, kvinder, penge, livet generelt og meget mere.

Der er behov for evangeliets fornyende kraft i Liberia. Mennesker har brug for et håb, der rækker ud over fattigdommen, frygten for sygdom og katastrofe og meget.

Derfor spørger vi med missionsprojektet i Christianskirken: Vil I være med til at investere i kirken i Liberia, således at folk kan møde den sande Jesus Kristus, som elsker og ønsker at genoprette? Midlerne, vi samler ind, går ikke til et konkret resultat i form af bygninger, brønde eller andet materiel. Men vi støtter, at missionær Thomas Kofoed Nedergaard, som er udsendt fra Christianskirken sammen med sin kone Sissel, kan undervise kommende evangelister og præster, så de bliver udrustet til at give evangeliet videre.

Muligheder for at støtte

Det er muligt at støtte missionsprojektet i Liberia på følgende måder:

• Støt via indsamlinger i kirken
  • Støt via MobilePay: 81191. Mærk beløbet "missionsprojekt"

Hør Thomas fortælle mere om sit arbejde ved at trykke på billedet herunder!