Spaghettigudstjeneste

En fælles oplevelse for hele familien

Spaghettigudstjeneste er et tilbud til børnefamilier om at få en fælles oplevelse i familien uden at skulle tænke på aftensmad og oprydning. Alt er tilrettelagt. Gudstjenesten er for børn fra de er helt små og op til cirka 2. klasse.

Vi åbner kirken allerede kl. 16.00, hvor der er mulighed for kaffe, vand og frugt. Børn og voksne kan sammen læse bøger, tegne, lege i legekrogen, modellere med modellervoks og eller bruge kirkens dramaudstyr.

Gudstjenesten begynder kl. 17.00 og varer ca. 45 min. Vi synger børnevenlige salmer og sange med fagter. Vi laver drama eller dukketeater, der kan være med til at gøre bibelfortællingen levende.

Efter gudstjenesten er der aftensmad (pris 5 kr./barn; 20 kr./voksen) i Krypten under kirken, og derefter er det tid til at tage hjem.

Det er præsterne Anders Kobbersmed, Anders Møberg og Carsten Haugaard Nielsen, der på skift har gudstjenesterne i samarbejde med sognemedhjælper Maria Due Pedersen.

Forårets spaghettigudstjenester er følgende datoer:

• 27. februar
  • 27. marts