Spaghettigudstjeneste

En fælles oplevelse for hele familien

Spaghettigudstjeneste er et tilbud til børnefamilier om at få en fælles oplevelse i familien uden at skulle tænke på aftensmad og oprydning. Alt er tilrettelagt i børnehøjde. Gudstjenesten er målrettet børn fra cirka 2 år til 2. klasse.

Vi åbner kirken allerede kl. 16.00, hvor man er velkommen til at forsyne sig med kaffe, vand og frugt. Børn og voksne kan spille hockey, bygge med lego, forme modellervoks og lege i kirkerummet, som i drop-in-delen er lavet om til en stor ´legeplads´.

Gudstjenesten begynder kl. 17.00 og varer ca. 45 min. Vi synger børnevenlige salmer og sange med fagter. Vi laver drama eller dukketeater, der kan være med til at gøre bibelfortællingen levende.

Efter gudstjenesten er der aftensmad (pris 5 kr./barn; 20 kr./voksen) i krypten under kirken, og derefter er det tid til at tage hjem.

Det er sognepræst Anders Kobbersmed og sognemedhjælper Maria Due Pedersen, der tilrettelægger gudstjenesterne.

Efterårets spaghettigudstjenester er følgende datoer:

• 28. august
  • 25. september