Du er her:

Koncert med ungdomskoret EVE

Onsdag d. 2. maj kl. 19.30 er der mulighed for en spændende og musikalsk oplevelse, når koret EVE giver koncert i Christianskirken.

EVE er et ambitiøst arbejdende pigekor med 32 sangere i alderen 15-22 år, oprindeligt med rod i Egå Gymnasium, men med forgreninger til hele Aarhus Nord.  Koret har vundet flere priser og fremfører musik på grænsen mellem klassisk og rytmisk og mellem rytmisk og folklore. Koret har derudover medvirket i ”Danmark har talent” har på TV2.

Ved koncerten i Christianskirken vil der blive sunget værker af nulevende komponister fra bl.a. USA, Canada, Letland, Finland og Danmark (Michael Bojesen mfl.). Det er spændende og smuk musik, hvor der også arbejdes med koreografier og opstillinger til at variere og underbygge musikkens udtryk.

Entre: 50 kr.

Del dette: