Du er her:

Bibelen på rygraden

I samarbejde med den nye og internationale litteraturfestival i Aarhus, LiteratureXchange, tilbyder Christianskirken muligheden for at tage på en rejse ind i de gamle bibelske tekster og ud i verden.

Christianskirken inviterer til en stille og meditativ rejse ind i udvalgte tekster fra de mere lyriske og filosofiske dele af Bibelen i Salmernes Bog og Jobs Bog. Mens du lytter til de 2000-3000 år gamle fortællinger, har du mulighed for at lægge dig godt til rette på gulvet.
Medbring selv liggeunderlag og evt. et tæppe. Oplæsningen varer 2x20 min. I alt en times tid, inkl. pause med vand og kaffe m.m.

Tre forskellige muligheder
Arrangementet afholdes over tre dage. Torsdag d. 14. juni kl. 11:00, tirsdag d. 19. juni kl. 16:00 og fredag d. 22. juni kl. 14:00.
Det er ikke et krav at deltage alle tre gange. Du er mere end velkommen til kun at kigge forbi én gang.

Tilmeld dig nu
Arrangementet koster 20 kr. inkl. kaffe.
Tilmelding til Peter Worm Madsen på peter@christianskirken.dk
Betaling ved ankomst.

Du kan læse mere om litteraturfestivalen LiteratureXchange her.

Del dette: