Du er her:

Ny organist/kirkemusiker ansat

Jakob Døssing Gunnertoft er ansat som ny organist/kirkemusiker

Christianskirken har ansat ny organist/kirkemusiker. Det er den 42 årige Jakob Døssing Gunnertoft. Jakob er Cand. Musicae, fra Det Jyske Musikkonservatorium med rytmisk klaver som hovedfag. Han har mange års erfaring med rytmisk musik både som udøvende musiker, leder af forskellige kor og sangskriver. Jakob brænder for kirkemusik på et højt niveau, det gælder både klassisk og rytmisk. Han har på det seneste også fundet kærlighed til orgelmusik og er påbegyndt en uddannelse som organist. Med ansættelsen af Jakob har Christianskirken ønsket at styrke og forny både den klassiske og den rytmiske musik i kirken. Han skal blandt andet inspirere kirkens mange frivillige sangere og musikere. De mange års erfaring med korledelse vil Jakob også bruge i sin nye ansættelse, da han har ønsker om at starte kor.
Jakob er gift med Anna og de har sammen tre børn. Familien har gennem den seneste tid været en del af fællesskabet ved gudstjenesterne i Christianskirken.
Jakob tiltræder den 1. august 2019 og afløser Martin Hjalmar Nielsen, der går på pension den 30. juni 2019

Del dette: