Du er her:

Informationsaften om lederuddannelse med fokus på lederskab og discipelskab

Onsdag den 20. november kl. 19.30

Kom til informationsaften og hør om den nye lederuddannelse i Christianskirken.

Uddannelsen starter på Sognekonferencen den 25. november som en del af sporet: Udrustning og lederskab

Seminarholdere: Dennis Sasser, fuldmægtig og ansat i Region Midtjyllands administration og kirkegænger i Christianskirken. Martinus Langer Nielsen menighedskoordinator og daglig leder i Christianskirken

Seminaret er første lektion ud af fem i alt. Gennem fem sammenhængende seminarer bliver deltagerne udrustet til lederskab og discipelskab med inspiration fra en bred vifte af litteratur og erfaringer med lederskab.

Lederskab og discipelskab er for alle med en leder- eller koordinatortjeneste i Christianskirken eller i en anden organisation/ virksomhed - eller blot med interesse for lederskab.

Ledererfaring er ikke en forudsætning.

Det optimale udbytte fås ved deltagelse af flere fra samme team/gruppe.

Seminarerne vil være opbygget som korte undervisningssektioner og gruppedrøftelser.

Der vil under hele uddannelsen være mulighed for løbende refleksioner og drøftelser ud fra dagens emner.

Lektion 2. 3, 4 og 5 foregår i løbet af februar, marts, april og maj måned.

På lektion 2, 3 og 4 vil følgende medvirke som gæsteunderviser: Birgitte Graakjær Hjort leder af Folkekirkens Uddannelses- og videncenter Aarhus og tidligere præst i Christianskirken, Lars Thidemann Jensen leder af Blå Kors behandlingshjem i Hobro og medlem af menighedsrådet i Christianskirken og Carsten Haugaard Nielsen, sognepræst ved Christianskirken og medlem af Kirke24syv-udvalget.

Pris: 350 kr. for deltagelsen i forløbet Lederskab og discipelskab. Deltagerne i dette seminar kan få hele resten af Sognekonferencen for 150 kr.

Program for Lederskab og discipelskab udkommer snart.

Del dette: