Du er her:

Undersøgelse af kirkebladet

Få indflydelse på, hvordan fremtiden for kirkebladet skal se ud.

Kirkebladet har eksisteret i mange år, men har ikke været den samme altid. Nu er der brug for fornyelse igen, og derfor vil vi gerne høre din mening. I spørgeskemaet spørger vi blandt andet ind til din brug af kirkebladet. Med denne viden sammen med andre overvejelser og drøftelser vil kirkebladsudvalget og menighedsrådet arbejde frem mod fornyelse af kirkebladet, så det bliver bedre, mere målrettet og så ressourcerne udnyttes bedst muligt.

Vi vil gerne bede dig udfylde spørgeskemaet inden d. 15. marts. Det er muligt at udfylde spørgeskemaet online via kirkebladundersøgelse eller på papir i kirkens indgang. Dog vil vi opfordre til at udfylde det online, hvis man har mulighed for det. Dette vil lette det administrative arbejde efterfølgende.

Del dette: