Du er her:

Forårsmarked 2020 er desværre aflyst.

Forårsmarkedsindsamling erstatter forårsmarked.

Menighedsplejens bestyrelse har besluttet at aflyse forårsmarked 2020. Det skyldes risikoen for, at nogen kan blive smittet med coronavirus.

I stedet for forårsmarkedet laver vi en "forårsmarkedsindsamling" både i kirken og via digitale medier. Vi håber, sogn og menighed vil stå sammen om dette, da indsamlingen vil være afgørende for Menighedsplejens økonomi. Vores mål er over den kommende måneds tid at indsamle det beløb, som vi havde forventet i overskud fra forårsmarkedet. Der beder vi jer om at overveje at give et beløb svarende til det, man ellers ville have brugt på markedet.

Målet for forårsmarkedsindsamlingen er at indsamle 130.000 kr.

Det er med tungt hjerte, at vi aflyser forårsmarkedet, for vi går glip af en masse sjov og hygge i fællesskabet samt muligheden for at række ud til sognet via denne unikke begivenhed. Vigtigst er det dog, at vi ikke bidrager til unødvendig smitterisiko. Vær med til at bede for, at smitten må begrænses mest muligt, og at de syge må komme til kræfter igen.

Støt forårsmarkedsindsamlingen

Forårsmarkedet er aflyst – støt forårsmarkedsindsamlingen. Du kan støtte NU!

Giv et beløb svarende til, hvad du ville have brugt på selve forårsmarkedet, hvis det ikke var aflyst. Menighedsplejen har brug for din støtte, fordi vi i år ikke får det overskud på 130.000 kr. som forårsmarkedet normalt indtjener. Støt Menighedsplejen med at hjælpe, når ingen andre hjælper.

Via bankoverførsel: på Menighedsplejens bankkonto: reg.nr. 2264 konto nr. 9820 281 024. Mærk overførslen med ”forårsmarkedsindsamling”

Via Mobile Pay: Du kan give en gave på Menighedsplejens Mobile Pay nummer 86038. Mærk overførslen med ”forårsmarkedsindsamling”

Ved ønske om fradrag

Overfør det ønskede beløb via bankoverførsel eller Mobile Pay. Oplys derefter CPR-nummer, navn og adresse til en af følgende: kasserer Preben Christensen (20258415), sognemedhjælper Janne Dahl Christensen (41727101) eller sognepræst Anders Pradsgaard Møberg (41727110) eller på sikker mail til sognepræst Anders Pradsgaard Møberg.

Læs her om regler for fradrag

Du kan årligt få fradrag for gaver op til 16.600 kr. (taksten 2020) Ægtefæller kan således tilsammen opnå et fradrag på op til 33.200 kr. (2x16.600 kr.) Så vidt muligt ønsker vi ikke at håndtere fradrag for beløb under 300 kr., men der er principielt ingen bagatelgrænse for fradraget. Se i øvrigt ligningsloven §8a. Menighedsplejen har brug for gavegivers CPR-nummer, navn og adresse for at kunne indberette gavebeløbet til SKAT.

Tak for enhver form for støtte til Christians Sogns Menighedspleje!

Del dette: