Du er her:

KIRKEN ER ÅBEN

Første gudstjenester afholdes Kristi Himmelfart

Christianskirken åbner snart - efter mere end to måneder! Glæd jer!

Åbent for andagt fra mandag den 18. maj

Fra mandag den 18. maj kan man besøge kirkerummet. Det vil være åbent hver dag fra 10-14. I dagene mandag den 18. maj - onsdag 20. maj vil kirken desuden være åben hver aften fra 19.30 -21.Her vil der være en præst eller en frivillig til stede.

Brug disse første dage til at besøge kirkerummet og bede en bøn!

Kristi Himmelfart den 21. maj og søndag den 24. maj vil der være flere gudstjenester

I den første tid må der kun være et begrænset antal mennesker i kirkerummet. Derfor planlægger vi at holde flere gudstjenester, for at så mange som muligt kan komme i kirke - efter flg. plan:

Kristi Himmelfart den 21. maj bliver der gudstjenester kl. 9.00; 10.30 og 14.30 ved Carsten Haugaard Nielsen

Søndag den 24. maj bliver der gudstjeneste kl. 9.00 og 10.30 ved Anders Møberg og kl. 14.30 og 16.00 ved Peter Worm Madsen.

Alle gudstjenester bliver med tilmelding, og vi overholder naturligvis alle retningslinjer, så man trygt kan være med i kirken. For dem der fortsat ønsker at følge med hjemmefra forventer vi, at én af de to gudstjenester om formiddagen bliver live-streamet.

Del dette: