Du er her:

Kirken er fortsat åben for gudstjenester og fællesskab

Kirkekontoret og sognegården er lukket for personlig betjening. Retningslinjerne for gudstjenester og kirkelige handlinger er ikke ændret

Kirkekontoret og Christiansgårdens kontorer er lukket for personlig henvendelser. Medarbejderne arbejder i videst muligt omfang fra deres hjem. Har du brug for at komme i kontakt med en medarbejder, beder vi dig derfor kontakte os pr. telefon eller mail.

Den 26. november er forsamlingsforbuddet i hele landet sat ned, så det maximalt må samles 10 personer. Det gælder dog ikke ved kulturelle/kirkelige arrangementer, hvor man i det væsentligt sidder ned.

Der er derfor intet ændret i forhold til gudstjenester og kirkelige handlinger. Vi sørger fortsat for, at retningslinjerne overholdes - og at der er ca. 2 meters afstand, når der synges. Der vil som hidtil naturligvis være håndsprit til rådighed, ligesom øvrige retningslinjer overholdes.

Der kan bookes pladser til gudstjenesterne her.

Del dette: