Du er her:

Opdaterede forholdsregler for kirken 29. oktober

Kirken er stadig åben, dog med nye krav om mundbind

Der vil fortsat være gudstjenester og kirkelige handlinger i kirken.

Kirkekontoret og Christiansgårdens kontorer er lukket for personlig henvendelser. Der er lukket helt af for offentligheden i den side af gården, hvor kontorerne er, mens indgangen til Christians caféen og Skovvangslokalet er åbent for offentlighed, fx i forbindelse med julehjælp (mere info herom følger). Når du går ind af denne indgang er der krav om mundbind, så længe du står og går.

Medarbejderne arbejder i videst muligt omfang fra deres hjem. Har du brug for at komme i kontakt med en medarbejder, beder vi dig derfor kontakte os pr. telefon eller mail. Find kontaktoplysninger på kontoret, præsterne og medarbejderne.

Den 26. oktober er forsamlingsforbuddet i hele landet sat ned, så det maximalt må samles 10 personer. Det gælder dog ikke ved kulturelle/kirkelige arrangementer, hvor man i det væsentlige sidder ned. Men det gælder uden for kirken. Derfor bedes alle at gå lige hjem efter at have deltaget i en gudstjeneste eller kirkelig handling.

Vi opfordrer alle klubber og fællesskaber til fortsat at mødes, hvis lederne er trygge ved fortsat at mødes. Vi opfordrer dog også til, at vi alle tænker kreativt i forhold til at kunne have fællesskab på alternative måder. Det kunne være via nettet, ved at opdele sig i mindre grupper eller på anden vis.

Vi sørger fortsat for, at retningslinjerne overholdes. Der skal være min. en meters afstand mellem deltagerne og to meter, når der synges. Der er opslag ved alle lokaler, hvor det maksimale antal deltagere er angivet. Der er håndsprit til rådighed. Både ansatte og frivillige medarbejdere er opmærksom på rengøring og udluftning.

Krav om mundbind eller visir gælder nu også kirken. Du skal bære mundbind eller visir på vej ind og ud af kirken, og når du bevæger dig i kirkerummet. Medbring dit eget mundbind og håndtér det efter reglerne. Hvis du glemmer, har kirken et du kan låne. Snarest vil de præcise detaljer for fx altergang blive formuleret og offentliggjort her på siden.

Kontakt os hvis du er i tvivl eller utryg, eller læs mere om coronaregler og opdateringer på Folkekirken Aarhus' hjemmeside eller direkte fra Folkekirkens hjemmeside.

Del dette: