Du er her:

JULEFEST 24. december

Fælles julearrangement for Skt. Johannes Sogn og Christians Sogn

Så er det igen blevet Christianskirkens tur til at invitere beboerne i Christians Sogn og Skt. Johannes Sogn ind til en hyggelig julefejring.

Eftermiddagen er arrangeret af Christians Sogns Me-nighedspleje i samarbejde med frivillige. Værterne er sognepræst Peter Worm Madsen og sognemedhjælper Janne Dahl Christensen.

PROGRAM:
Kl. 15.15 Julegudstjeneste i Christianskirken ved Anders Pradsgaard Møberg.
Kl. 16.30 Vi mødes i Krypten til kaffe, kage og julegodter. Vi skal hygge os med musikalsk optræden, julehistorie mm. og der vil også være en julegave til alle.
Kl. 18.00 Festen sluttes af med, at alle deltagere får en færdigpakket julemiddag med hjem.

PRIS PR. PERSON KR. 75,- (betales ved ankomsten i Krypten)

HVOR:
Christianskirkens krypt ligger under kirken på Frederikshaldsgade 15, 8200 Aarhus N.

TILMELDING:
Kan ske til kirkekontoret på tlf.: 41 72 71 00
Kirkekontorets træffetid er mandag – fredag kl. 10.00 - 13.00
Eller til sognemedhjælper Janne Dahl på tlf.: 41 72 71 01
Tilmelding senest mandag 14. december
Dog gerne hurtigst muligt, såfremt taxa-afhentning ønskes. Bemærk, du skal selv sørge for hjemtransport.

Download og evt. print folder, som du kan dele ud.

Forholdsregler:

• Bliv siddende efter gudstjenesten, så bliver du fulgt ned i krypten.
  • Der bæres mundbind, når man står og går.
  • Hold god afstand i køen ved betalingen.
  • Der bliver serveret, så bliv venligst siddende under festen.
  • Såfremt der sker væsentlige ændringer eller aflysning af festen, vil du få nærmere besked.

Del dette: