Christianskirkens bogsalg

Christianskirken har et bogsalg i kirken. Det findes i kirkens forhal/våbenhus og er meget lettilgængeligt.

Salget foregår ved selvbetjening

·        Man vælger en bog, man vil købe, lægger den slip, der er i bogen, i en kasse ved bogsalget og betaler ved enten at lægge kontanter i kassen eller ved at betale på det Mobile Pay nummer, der er angivet i bogsalget.

·        Hver søndag i kirketiden.

·        I hverdage (når kirketjenerne er på arbejde).

Bestilling af bøger – spar portoen og hent den inden for en uge!

·        Der er også mulighed for at bestille bøger, der ikke findes på bogbordet. Det kan nemt gøres ved at sende en mail til: bogsalg@christianskirken.dk. Eller ved at lægge en seddel i kassen i bogsalget med angivelse af bogens titel og ens egen mailadresse/mobilnummer. Så får man besked, når bogen er kommet, og kan hente den portofrit.

·        Det er også muligt at bestille mange bøger på en gang. F.eks. pjecer/studiemateriale til en bibelkreds/smågruppe.

Overskuddet går til Menighedsplejen

·        Overskuddet fra salget går til Christians Sogns Menighedspleje, men formålet er ikke, at vi skal tjene penge. Formålet er, at forkyndelsen fortsætter i hjemmene, når man sidder med en god bog og reflekterer over troen på Gud og livet med Jesus som Herre og frelser.

Et team af frivillige står bag

·        Bogbordet bliver løbende forsynet med nye titler og et team af frivillige står for udvælgelsen af bøger.

·        Er du interesseret i kristen litteratur og bogmission, så overvej at blive en del af teamet og skriv til sognepræst Anders Møberg, andmo@km.dk.

Giv en gave – til dig selv eller andre

·        Ofte mangler man adgang til kristen litteratur og vælger i stedet en æske chokolade eller en blomst, når man tager på besøg hos folk eller til fødselsdag. Overvej at give en bog i stedet!

·        Eller glæd dig selv med en god læseroplevelse, hvor troen bliver både fodret og udfordret. Vi er sikre på, at du kan finde en bog i bogsalget, som er lige noget for dig. Måske til ferien eller weekenden?

Kig forbi bogsalget og få gode ideer.

Teamet bag bogsalget

Asger Højlund