Christianskirkens placering

Christianskirken er placeret på Frederikshaldsgade i den nordlige del af Aarhus. Frederikshaldsgade ligger på Christiansbjerg, mellem Ringgaden (O1) og Ringvejen (O2). Christianskirken er klart synlig fra Randersvej, hvis du ser op ad Norges Allé - der ser du den meget karakteristiske "skyline" af kirken.

Midttrafiks bybusser har stoppested for linje 16 og 18 på Randersvej for enden af Stockholmsgade, ved McDonald's, i udadgående retning, og de samme linjer holder på Randersvej mellem Stockholmsgade og Norges Allé i retning ind mod byen.

Letbanen L2 (Aarhus H - Universitetshospitalet) har stoppested for enden af Stockholmsgade i begge retninger.

På Brendstrupvej for enden af Frederikshaldsgade (stoppested Islandsgade) holder linje 22.

Midttrafiks rutebiler linje 117, 118 og 200 har også stoppested på Randersvej ved Stockholmsgade.

Her finder du os

Kirken ligger for enden af Norges Allé

Kontorerne ligger i Christiansgården. Du finder Christiansgården ved at køre nord om kirken - følg blot skiltene.