Ledertræning

Det er vigtigt, at ingen leder er overladt til sig selv. Derfor tilbyder Christianskirken både støtte og udfordring til ledere i forskellige opgaver i kirken. Det sker gennem samtaler, møder og kurser.

Vi har følgende tilbud til dig, der er leder og til dig, som gerne vil lære noget om ledelse:

1. Inspirationskonference lørdag den 2. februar 2019
    Christianskirken planlægger en spændende konference med undervisning i form af seminarer og tale.  Reserver dagen - det bliver spændende
  2. Ledere i vækst: Ledere i vækst er et tilbud om uddannelse over 10 lektioner. Mellem hver lektion er der tilbud om møde med en personlig mentor. Nyt hold på uddannelsen starter i forbindelse med inspirationskonferencen. De første lektioner i undervisningen foregår den 1. og 2. februar.
  3. LedelseslitteraturHer kan du tjekke de mange muligheder du har for at låne en god bog om ledelse - og det er helt gratis. Listen er under udarbejdelse, så mange flere bøger følger. Send en mail eller ring til Martinus.

Ledere i vækst

Visionen med kurset er at se ledere der:

Ledes mere af Jesus
Leder mere som Jesus
Leder mere til Jesus

Inspirationen til ledere i vækst hentes i bogen af James Lawrence: Ledere i vækst udgivet på Mediacellen