Forårsmarkedet

Mere end 1000 mennesker møder op

Det går ikke stille for sig, når Christianskirken lørdag 23. marts slår dørene op til det årlige forårsmarked. Over 1000 mennesker møder op, handler og bruger penge, der alle går til Menighedsplejens drift. Markedet holder åbent fra kl. 10.00 - 16.00.

Kun fantasien sætter grænser

Mellem 150 og 175 frivillige trækker det store læs i planlægningsprocessen – både før, under og efter arrangementet. Kun fantasien sætter grænser for, hvad forårsmarkedet skal indeholde. Aktiviteterne spænder bredt fra muffinspyntning, quick banko, tombola, bilvask, cykelreparation, en tur i kirkens tårn, flødebollespisning, lykkehjul og meget mere. Man kan også aflægge en af de mange boder et besøg, hvor der både kan købes blomsterdekorationer, genbrugsfund, bøger, lys støbt af lysrester fra kirken, hjemmelavet marmelade m.m. eller blot nyde et nysmurt stykke smørebrød, et stykke hjemmebag og en friskbrygget kop kaffe.

Billeder fra Forårsmarked 2018

Kontakt vedr. forårsmarked

Gaver til boder og loppemarked modtages meget gerne

Ring til kirkens kontor