Julehjælp

Menighedsplejen uddeler hvert år i julemåneden et pengebeløb til mennesker i sognet, der står i en svær økonomisk situation. Man kan søge om et kontant pengebidrag eller en kurv med fødevarer.

Ansøgningsskemaer kan afhentes eller udfyldes i Christiansgården. I ansøgningsskemaet bliver der spurgt til faste indtægter, udgifter til bolig, samt om civilstand og antal børn.

Ansøgningsfristen er 1. - 30. november 2018.

Når alle ansøgninger er modtaget behandles de af et udvalg under Menighedsplejen, som vurderer om ansøgningen er relevant i forhold til formålet, samt hvad beløbets størrelse skal være.

Der kan forventes skriftligt svar på ansøgningen 6 - 8 dage efter ansøgningsfristen, og der vil det også fremgå, hvornår hjælpen kan afhentes i Christianskirkens sognegård – Christiansgården.

I Christians Sogns Menighedspleje er vi bevidste om, at det ikke kun er i juletiden, at mange mennesker er i en svær økonomisk situation i sognet, men tanken med julehjælpen er at give mulighed for at kunne gøre lidt ekstra ud af juletiden.

Sognemedhjælper

Kontaktinformation: