Julehjælp

Menighedsplejen uddeler hvert år i julemåneden et pengebeløb til mennesker i sognet, der står i en svær økonomisk situation. Man kan søge om et kontant pengebidrag eller en kurv med fødevarer.

Ansøgningsskemaer kan afhentes eller udfyldes i Christiansgården fra 1. hverdag i november til sidste hverdag i november. I ansøgningsskemaet bliver der spurgt til faste indtægter, udgifter til bolig, samt om civilstand og antal børn.

Når alle ansøgninger er modtaget behandles de af et udvalg under Menighedsplejen, som vurderer om ansøgningen er relevant i forhold til formålet, samt hvad beløbets størrelse skal være.

Der kan forventes skriftligt svar på mail eller sms på ansøgningen 6 - 8 dage efter ansøgningsfristen, og der vil det også fremgå, hvornår hjælpen kan afhentes i Christianskirkens sognegård – Christiansgården.

I Christians Sogns Menighedspleje er vi bevidste om, at det ikke kun er i juletiden, at mange mennesker er i en svær økonomisk situation i sognet, men tanken med julehjælpen er at give mulighed for at kunne gøre lidt ekstra ud af juletiden.

 

 

Kontakt

Janne Dahl Christensen 
janne@christianskirken.dk
Tlf. 41 72 71 01

 

Måske er du også interesseret i...