Kirken på Pipes

"Dér hvor de andre er, skal vi også være!"

Sådan tænkte diakonimedarbejder Peter Worm Madsen efter sin ansættelse ved Christianskirken i januar 2013.

Nu er Christianskirken der så - på værtshuset Pipes, hvor vi et par gange om måneden nyder lidt tid sammen med de andre stamgæster på denne hyggelige beværtning, hvor venskabet er stærkt, latteren i kølvandet på hver sætning, og lysten til venskab er stort.

"De kaldte mig i starten for "præsten", selvom jeg dengang ikke var præst ved kirken", fortæller Peter Worm Madsen. De sagde det, fordi de vidste, at han kom fra kirken og det var som alt andet krydret med en gang sjov og alvor. Men nu er han blevet ven med dem - og han er blevet rigtig præst - så nu tillader Peter sig at lytte, snakke og fortælle om kirkens aktiviteter og værdier, uden at det bliver akavet.

Du er velkommen til at komme med Præsten Peter på Pipes, overfor Netto på Randersvej.

Husk at der ryges derinde, og at vi betaler selv den væske vi skal nyde.

Kirken på Pipes

Kontakt diakonimedarbejder